Feest- en seizoensgebakjes op maat

Over ons gewoon brood en gebak heeft u op de vorige pagina’s al uitgebreid kunnen lezen. Maar wist u dat u ook voor seizoensgebakjes in Keerbergen terechtkunt bij Bakkerij Vanderveken? Wij voeren uw bestelling op maat perfect uit.

Voor verjaardag of communie

U heeft binnenkort een verjaardag of communie: dan maken wij met heel veel plezier en vakmanschap de taart van uw dromen. De vorm, grootte, ingrediënten en afwerking kiest u, wij doen de rest! Suggesties zijn uiteraard steeds welkom!

Uw gepersonaliseerde taart is er al vanaf 3,5 euro per persoon. Verder staan wij ook voor u klaar tijdens speciale feestdagen, zoals Pasen, Halloween en eindejaar. Kom bij ons langs en ontdek het bijkomende aanbod.

Enkel de beste ingrediënten

Voor al onze bereidingen maken wij uitsluitend gebruik van verse en hoogwaardige ingrediënten. Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Een tevreden klant is voor ons een must. Wij zijn ook makkelijk bereikbaar met een ruime parking voor de deur.

Contacteer ons vandaag nog

Wilt u zeker zijn dat u de taart van uw keuze kan meenemen naar huis? Reserveer dan zeker vooraf, wij zorgen ervoor dat alles klaarstaat! Nog vragen over onze feest- en seizoensgebakjes? Contacteer Bakkerij Vanderveken in Keerbergen dan vandaag nog.